Flyttstädning i Uppsala – Anlita en professionell städfirma

Har du kontaktat en städfirma inför flytten? När man har valt att flytta till ett nytt hem, vill man inget hellre att få det överstökat så fort som möjligt. Man vill bara packa sina saker och komma tillrätta i det nya hemmet  helst samma dag. Emellertid är detta inte alltid möjligt.

Städfirma som är proffs på flyttstäd i Uppsala

Även om du har fått nycklarna till ditt nya hem, finns det fortfarande mycket att göra i din gamla bostad. Du måste packa alla saker i lådor och se till att de är säkert lastat under transporten till det nya hemmet. Sedan måste man förstås lasta ur alla flyttlådor och kartonger och bära in dem i den nya fastigheten. Sist, men inte minst, måste den gamla bostaden rengöras grundligt för nästa boende.

När alla småsaker och möbler har lämnat bostaden kommer man att märka hur smutsigt det faktiskt är. Man vill gärna tro att man tar väl hand om sitt hem och gör hushållssysslor regelbundet. Men det finns områden som vi helt enkelt inte kan nå utan att behöva flytta tunga föremål, såsom kylskåp, soffor eller king size-sängar.

Du kan hoppa över denna tråkiga uppgift helt! Genom att anställa en professionell städfirma som specialiserat sig på flyttstädning i Uppsala.

Flyttstäd  är speciellt utformad för att göra  det bekvämt för nästkommande hyresgäst eller bostadsägare så att de kan flytta in så snart som möjligt. Att göra en grundlig rengöring och städning innan du flyttar ut är en fråga om artighet om inte annat. Men ibland är det ett obligatoriskt krav, särskilt om du är en före detta hyresgäst.

En del av hyresavtalet mellan hyresgästen och hyresvärden är att huset måste lämnas i ursprungligt skick när hyresavtalet har löpt ut. Men om fastigheten inte passerar hyresvärdens kontroll. Då har de då rätt att vägra en återbetalning på en eventuell deposition. Eller så kan man till och med få betala en avgift.

Vi på Flyttstädning i Uppsala är fullt utbildade och erfarna. Vi vet exakt vad hyresvärden är ute efter, och kommer att använda de allra bästa verktygen och miljövänliga produkter för att leverera utmärkta resultat.

Kontakta oss om du behöver anlita ett städföretag som är experter på flyttstädning i Uppsala!